Libri sekret i një aventurieri

Libri sekret i një aventurieri

4.50 

Një përmbledhje e shkathtësive që një çun si puna jote duhet t’i mësojë për t’u argëtuar, për të qenë i vlerësuar dhe për t’ia dalë me të gjitha sfidat e adoleshencës.

Përshkrim

Një përmbledhje e shkathtësive që një çun si puna jote duhet t’i mësojë për t’u argëtuar, për të qenë i vlerësuar dhe për t’ia dalë me të gjitha sfidat e adoleshencës.