Xhyzllyku

Xhyzllyku

7.90 

Historia e Xhyzllykut, një çuni si ti dhe si të gjithë të tjerët, i cili nga një “dështak” që mendonte se ishte, shndërrohet në personin më të adhuruar.
Jeta e Ege Akin do të kthehet përmbys gjatë një kampi shkollor të verës, kur ai arrin ta zbulojë se brenda karakterit të tij ka shumëçka që të tjerët e adhuronin.
Përtej një novele fantastike, “Xhyzllyku”, është edhe një libër me vlera të jashtëzakonshme motivuese për të gjithë ata që kanë nevojë për më shumë besim në vete.

Përshkrim

Historia e Xhyzllykut, një çuni si ti dhe si të gjithë të tjerët, i cili nga një “dështak” që mendonte se ishte, shndërrohet në personin më të adhuruar.
Jeta e Ege Akin do të kthehet përmbys gjatë një kampi shkollor të verës, kur ai arrin ta zbulojë se brenda karakterit të tij ka shumëçka që të tjerët e adhuronin.
Përtej një novele fantastike, “Xhyzllyku”, është edhe një libër me vlera të jashtëzakonshme motivuese për të gjithë ata që kanë nevojë për më shumë besim në vete.