Blog

Magjia e zotërimit të komunikimit
11 Nëntor 2017

Magjia e zotërimit

Aftësitë e komunikimit janë të lidhura drejtpërdrejtë me vetëbesimin dhe një nga mënyrat më të mira për të zhvilluar vetëbesimin është të zhvillosh aftësitë e […]

botimetefekos
Një vepër monumentale e humorit dhe satirës
11 Nëntor 2017

Një vepër monumen

Nasradin Hoxha (1208 – 1284) është një nga personalitetet e rralla historike që zë një vend të rëndësishëm në kulturën dhe folklorin turk. Ai ishte […]

botimetefekos
Cikli ‘Vlerat’ - Zgjedhje e mençur për fëmijën tënd për pushimet e verës
11 Nëntor 2017

Cikli ‘Vlerat’

Ju sjellim titujt e fundit të ciklit të librave me karakter thellësisht edukativ, ashtu që fëmija yt gjatë pushimeve të verës jo vetëm të kultivojë […]

botimetefekos
11 Nëntor 2017

Vetë-masazhi – n

Vetë-masazhi përgjatë meridianëve dhe akupunkteve është një metodë terapeutike unike e mjekësisë tradicionale kineze e bazuar mbi teoritë e Qi dhe gjakut, organeve Zang dhe […]

botimetefekos
“Hiqe të keqen...” - një libër brilant!
11 Nëntor 2017

“Hiqe të keqen&#

I qartë, i lehtë për t’u lexuar dhe në të njëjtën kohë mjaft i thelluar dhe shumë praktik. Ky libër të bën që ta rishikosh […]

botimetefekos