Sekreti i Madh i Jetës

Sekreti i Madh i Jetës

4.90 

Një tjetë botim i shkëlqyer nga Nil Gun, që u ribotua plot 27 herë brenda 6 vjetësh. Nga ky libër do të mësoni si të përdorni me vetëdije LIGJIN E TËRHEQJES. Ligji i tërheqjes është ligji i energjisë dhe është një ligj universal.

Përshkrim

Një tjetë botim i shkëlqyer nga Nil Gun, që u ribotua plot 27 herë brenda 6 vjetësh. Nga ky libër do të mësoni si të përdorni me vetëdije LIGJIN E TËRHEQJES. Ligji i tërheqjes është ligji i energjisë dhe është një ligj universal.
Universi ka rendin e vet. Ky rend përcaktohet nga ligjet universale. Ligjet universale janë të njëjtë për të gjithë, në çdo vend dhe në çdo kohë. Ato nuk ndryshohen dhe as nuk mund të manipulohen; njëlloj siç nuk mund ta ndryshojmë ligjin e gravitetit sipas interesit tonë. Ligjet universale nuk gabojnë kurrë. Për sa kohë që jetojmë në përputhshmëri më to, jeta jonë kthehet në parajsë.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.