Të Zotërosh Komunikimin

Të Zotërosh Komunikimin

4.90 

Një libër brilant nga Saim Koç mbi magjinë e komunikimit të shëndoshë dhe human – një komunikimi që i bënë marrëdhëniet njerëzore më të shëndosha dhe më humane.

Përshkrim

Një libër brilant nga Saim Koç mbi magjinë e komunikimit të shëndoshë dhe human – një komunikimi që i bënë marrëdhëniet njerëzore më të shëndosha dhe më humane. Një libër që është ribotuar 10 herë në po kaq vjet. Pasuroje veten dhe mësoji të tjerët si të sillen me ty!
Lexim të këndshëm!

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.