Libër Vajzat në Adoleshencë

Libër Vajzat në Adoleshencë

5.00 

Libri më i kompletuar për vajzat në adoleshencë: me ilustrimet, pa asnjë dyshim, më të bukura që keni parë ndonjëherë.

Përshkrim

Libri më i kompletuar për vajzat në adoleshencë: me ilustrimet, pa asnjë dyshim, më të bukura që keni parë ndonjëherë.
Ky libër i dedikohet vajzave të moshës nga 9 deri në 19 vjet dhe jep përgjigje në shumë pyetje, të cilat nuk kanë kujt t’ia bëjnë apo u vjen siklet t’i bëjnë. Do të mësojnë se si të mbajnë higjienën, si të ushqehen shëndetshëm, cili sport u përshtatet më shumë, si të organizojnë kohën e tyre të lirë, si të sillen në shoqëri me meshkujt ashtu që të ndjehen mirë, etj. Ky libër u ndihmon që të rriten më lehtë dhe të fitojnë vetëbesim.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.