Teste, 4-5 vjet

Teste, 4-5 vjet

3.00 

Ju sjellim këtë libër testeve i cili është hartuar nga pedagogë dhe psikologë me emër. Me ndihmën e këtyre testeve do të jeni në gjendje që të përcillni zhvillimin dhe dituritë e fëmijës tuaj. Për më tepër, ky libër është një urë e cila do ta shpie fëmijën tuaj të sigurt në fazat e tjera të shkollimit.

Përshkrim

Ju sjellim këtë libër testeve i cili është hartuar nga pedagogë dhe psikologë me emër. Me ndihmën e këtyre testeve do të jeni në gjendje që të përcillni zhvillimin dhe dituritë e fëmijës tuaj. Për më tepër, ky libër është një urë e cila do ta shpie fëmijën tuaj të sigurt në fazat e tjera të shkollimit.