Anglishtja për parashkollor

Anglishtja për parashkollor

1.80 

ANGLISHTJA PËR PARASHKOLLOR DHE KLASË TË PARË

Emra kafshësh dhe sendesh, ushtrime drejtshkrimi, detyra logjike dhe…shumë ngjyra. EFEKOS sjell një libër fantastik, të cilin mund ta bëni tuajin për 1.80 Euro.

Përshkrim

Emra kafshësh dhe sendesh, ushtrime drejtshkrimi, detyra logjike dhe…shumë ngjyra.

EFEKOS sjell një libër fantastik, të cilin mund ta bëni tuajin për 1.80 Euro.