I VETËM NË SHTËPI

I VETËM NË SHTËPI

3.90 

Tetëvjeçari Kevin Mekalister dëshironte që familja e tij të zhdukej. Ai as që mund ta merrte me mend se dëshira e tij do të plotësohej!
Filmin klasik të cilin e keni parë dhe e adhuroni secili prej jush, tani jua sjellim si një libër me ilustrime shumë argëtuese për gjithë familjen.

Përshkrim

Tetëvjeçari Kevin Mekalister dëshironte që familja e tij të zhdukej. Ai as që mund ta merrte me mend se dëshira e tij do të plotësohej!
Filmin klasik të cilin e keni parë dhe e adhuroni secili prej jush, tani jua sjellim si një libër me ilustrime shumë argëtuese për gjithë familjen.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.