365 EFEKOS MRREKULLITË E BOTËS

365 EFEKOS MRREKULLITË E BOTËS

10.00 

Përgjatë shekujve, janë bërë shumë lista me qëllimit të katalogimit e strukturave më spektakolare dhe më impozante të natyrës apo të bëra nga dora e njeriut – struktura që kanë lënë gjurmë të pashlyeshme në zhvillimin e njerëzimit.

Përshkrim

365 MREKULLITË E BOTËS NË NJË BOTIM TË VETËM!

Përgjatë shekujve, janë bërë shumë lista me qëllimit të katalogimit e strukturave më spektakolare dhe më impozante të natyrës apo të bëra nga dora e njeriut – struktura që kanë lënë gjurmë të pashlyeshme në zhvillimin e njerëzimit.

Kjo përmbledhje e 365 Mrekullive të Botës sjellë bashkë, në një libër të vetëm, krijimet më të mrekullueshme të kohëve të lashta, mesjetës dhe kohëve moderne (19 x 27 cm, kopertina të forta).