365 HISTORI MORALI

365 HISTORI MORALI

10.00 

Historitë dhe tregimet zhvillojnë imagjinatën dhe na mësojnë për moralin. ‘365 Histori Morali’ është një përmbledhje historish dhe anekdotash (nga OM Books) që do t’i shërbejë fëmijës tënd si një udhërrëfyes që të bëhet, mbi të gjitha, një NJERI I MIRË.

Përshkrim

Historitë dhe tregimet zhvillojnë imagjinatën dhe na mësojnë për moralin. ‘365 Histori Morali’ është një përmbledhje historish dhe anekdotash (nga OM Books) që do t’i shërbejë fëmijës tënd si një udhërrëfyes që të bëhet, mbi të gjitha, një NJERI I MIRË.
Ilustrimet e mrekullueshme e bëjnë leximin edhe më të këndshëm!