SHTËPIA E KUKULLAVE (perfshinë 2 kukulla dhe 70 orendi)

SHTËPIA E KUKULLAVE (perfshinë 2 kukulla dhe 70 orendi)

10.00 

Zbulo këtë shtëpi të mrekullueshme kukullash prej letre që po të pret ty që ta ndërtosh dhe mbushësh me orendi stili! Secila dhomë përmban përshkrimet për palosje të lehtë me udhëzime shumë të thjeshta.

Kategoria:

Përshkrim

Zbulo këtë shtëpi të mrekullueshme kukullash prej letre që po të pret ty që ta ndërtosh dhe mbushësh me orendi stili! Secila dhomë përmban përshkrimet për palosje të lehtë me udhëzime shumë të thjeshta. Nuk ke nevojë as për ngjitës e as për gërshërë; vetëm tërhiq sipër pjesën e orendisë prej letre, palose dhe e ke gati! Përderisa ndërtoni shtëpinë e kukullave mund të lexoni për aventurat e Kloit derisa ajo vendoset në shtëpinë e saj të re.
Shiko TV-në në dhomën e ndejës, vishe kukullën me veshje stili, përgatit ushqime në kuzhinë, dhe shumë e shumë lojëra argëtuese dhe kreative.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.