INTELEGJENCA DHE KREATIVITETI

INTELEGJENCA DHE KREATIVITETI

1.50 

Tre vëllime librash për fëmijë të dizajnuar për të rritur nivelin e (1) intelegjencës (2) kreativitetit dhe (3) emocionalitetit të fëmijëve.

Kategoria:

Përshkrim

Tre vëllime librash për fëmijë të dizajnuar për të rritur nivelin e (1) intelegjencës (2) kreativitetit dhe (3) emocionalitetit të fëmijëve. Koeficienti i kreativitetit të një fëmije dallon nga koeficienti i inteligjencës së tij kur është në pyetje vendimi për të kapur situata të ndryshme në jetë. Po ashtu, derisa fëmijët rriten, shoqëria nga ta pret që të jenë në kontroll të emocioneve të tyre. Është në interesin e fëmijëve që t’i stërvitim ata që në moshë shumë të re se si t’i përmbajnë emocionet dhe t’i shprehin ato në mënyrë pozitive.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.