DITAR PER VAJZAT NE ADOLESHENCE -EFEKOS

DITAR PER VAJZAT NE ADOLESHENCE -EFEKOS

3.50 

“Ditari …” i dedikohet të gjitha tinejxhereve që duan ta organizojnë kohën e tyre në mënyrë efikase.

Përshkrim

“Ditari …” i dedikohet të gjitha tinejxhereve që duan ta organizojnë kohën e tyre në mënyrë efikase. Ky libër praktik – një kombinim i doracakut dhe planerit – është një ndihmesë e madhe në hapat e tyre të parë drejt suksesit. Përmes këtij ditari ato do ta kenë më të lehtë që të ndajnë kohën për mësime, për stërvitje, për daljet me shoqëri, apo për një shëtitje me miq e mikesha. Po ashtu, përmes këtij ditari, jo vetëm se do t’ia dalin mbanë me obligimet e shkollës, por do t’u shërbejë si një libër i shkëlqyeshëm kujtimesh.