12 Përrallat Klasike

12 Përrallat Klasike

8.50 

Një përmbledhje e klasikeve të përrallave për fëmijë me tregime mbresëlënëse. Bambi, Kësulëkuqja, Rosaku i shëmtuar, Hirushja, Bukuroshja dhe bisha, Pinoku, Maçoku me çizme, Borëbardha, Hanseli dhe Greteli, Gjurmët, dhe Ushtari prej plumbi. Ky botim i NET Kids sjell përrallat më të dashura për fëmijët në 200 faqe me ilustrime të mrekullueshme.

Përshkrim

Një përmbledhje e klasikeve të përrallave për fëmijë me tregime mbresëlënëse. Bambi, Kësulëkuqja, Rosaku i shëmtuar, Hirushja, Bukuroshja dhe bisha, Pinoku, Maçoku me çizme, Borëbardha, Hanseli dhe Greteli, Gjurmët, dhe Ushtari prej plumbi. Ky botim i NET Kids sjell përrallat më të dashura për fëmijët në 200 faqe me ilustrime të mrekullueshme.