TOKA E ZANAVE (20 përralla klasike)

TOKA E ZANAVE (20 përralla klasike)

1.00 

Ky cikël i librave me përralla klasike “Unë jam nga Toka e Zanave” është në mënyrë të kujdesshme i dizajnuar për fëmijët e vegjël. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët. Ilustrimet e përshtatura me tekstin i japin librave ngjyra fantastike dhe gjallërojnë tekstin.

Përshkrim

Ky cikël i librave me përralla klasike “Unë jam nga Toka e Zanave” është në mënyrë të kujdesshme i dizajnuar për fëmijët e vegjël. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët. Ilustrimet e përshtatura me tekstin i japin librave ngjyra fantastike dhe gjallërojnë tekstin.

Të gjithë titujt e këtij cikli
Aladini dhe Llamba Magjike | Liza në Botën e Çudirave
Bambi | E Bukura dhe Bisha | Hirushja | Pata e Artë | Udhëtimet
e Guliverit | Flokarta dhe Tre Arushët | Kësulëkuqja | Pinoku |
Rapanzëll | Borëbardha dhe Shtatë Xhuxhët | Marinari Sinbad |
Miu i Qytetit dhe Miu i Fshatit | Këpucëtari dhe xhuxhët | Princesha
dhe Bizelja | Mbretëresha e Borës | Rosaku i Shëmtuar | Gishtëza |
Magjistari i Ozit