MINI LIBRI IM I FJALËVE

MINI LIBRI IM I FJALËVE

1.00 

Një cikël librash për mësimin e fjalëve me ilustrime të bukura, i cili do të ndihmojë fëmijët që të ndërlidhin fjalët me sendet dhe objektet e jetës së përditshme.

Kategoria:

Përshkrim

Një cikël librash për mësimin e fjalëve me ilustrime të bukura, i cili do të ndihmojë fëmijët që të ndërlidhin fjalët me sendet dhe objektet e jetës së përditshme. Personazhet e këtij cikli shoqërojnë fëmijët në rrugëtimin e tyre nga njëri destinacion të bukur në tjetrin. Fjalët e secilës faqe do të ndihmojnë fëmijët të krijojnë fjalorin e tyre themelor. Personazhet e dashura të këtyre librave na sigurojnë se fëmijët do të argëtohen pa fund!

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.