DITARI PËR DJEMTË NË ADOLESHENCË

DITARI PËR DJEMTË NË ADOLESHENCË

3.50 

“Ditari për djemtë në adoleshencë” i dedikohet të gjithë tinejxherëve që duan ta organizojnë kohën e tyre.

Përshkrim

“Ditari për djemtë në adoleshencë” i dedikohet të gjithë tinejxherëve që duan ta organizojnë kohën e tyre. Ky libër praktik – një kombinim i doracakut dhe planerit – është një ndihmesë e madhe në hapat e tyre të parë drejt suksesit. Përmes këtij ditari ata do ta kenë më të lehtë që të ndajnë kohën për mësime, për stërvitje, për daljet me shoqëri, apo për një shëtitje me ndonjë shoqe. Po ashtu, përmes këtij ditari, jo vetëm se do t’ia dalin mbanë me obligimet e shkollës, por do t’u shërbejë si një libër i shkëlqyeshëm kujtimesh