CIKLI VLERAT

CIKLI VLERAT

1.50 

Ju sjellim titujt e fundit të ciklit të librave me karakter thellësisht edukativ, ashtu që fëmija yt gjatë pushimeve të verës jo vetëm të kultivojë shprehinë e të lexuarit, por edhe të marrë mësime të vyeshme edukative për vlerat njerëzore.

Kategoria:

Përshkrim

Ju sjellim titujt e fundit të ciklit të librave me karakter thellësisht edukativ, ashtu që fëmija yt gjatë pushimeve të verës jo vetëm të kultivojë shprehinë e të lexuarit, por edhe të marrë mësime të vyeshme edukative për vlerat njerëzore. Zemërimi dhe Grindjet, Të falurit, Miqësia, Sakrifica, Sinqeriteti, Vetëbesimi, Guximi, Shprehitë e mira, Xhelozia dhe Durimi janë botime për fëmijë me tregime shumë tërheqëse dhe ilustrime të shkëlqyera.

Shfleto përmbledhjen elektronike te koleksionit te librave edukativ per femije “VLERAT”. Kliko apo rreshqite me gisht per te kaluar nga njera faqe ne tjetren.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.