Lumturia eshtë një Zgjedhje

Lumturia eshtë një Zgjedhje

4.90 

EFEKOS ju sjell një tjetër botim bestseller nga Nil Gun, në të cilin autorja kërkon që përmes argumenteve të shumtë të na bindë se “është vendimi ynë dhe i askujt tjetër nëse duam të jemi të lumtur apo jo”.

Përshkrim

EFEKOS ju sjell një tjetër botim bestseller nga Nil Gun, në të cilin autorja kërkon që përmes argumenteve të shumtë të na bindë se “është vendimi ynë dhe i askujt tjetër nëse duam të jemi të lumtur apo jo”. Jeta është një proces i përjetimeve. Zgjedh të përjetosh lumturinë. Përdore këtë libër si forcën tënde shtytëse. Paç fat.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.