Libri sekret i vajzave të zonja

Libri sekret i vajzave të zonja

4.50 

Gjithçka që duhet të dini për t’u bërë një vajzë e zonja dhe e aftë për të pasur një jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Mëso shkathtësitë që do të të bëjnë një vajzë të vlerësuar, kreative dhe me stil.

Përshkrim

Gjithçka që duhet të dini për t’u bërë një vajzë e zonja dhe e aftë për të pasur një jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Mëso shkathtësitë që do të të bëjnë një vajzë të vlerësuar, kreative dhe me stil.