Jehona Të Dashurisë

Jehona Të Dashurisë

7.90 

Një romancë e mahnitshme nga Hannah Fielding – Medalja e artë Gold IPPY Award 2014 për Romancën më të Mirë. (shiko trailerin e librit).
Një natë mistike në Venedik bastardët zënë pritën. Një i huaj misterioz shfaqet prej ‘askund’ për të shpëtuar jetën e Venetias dhe …për të rrëmbyer zemrën e saj. Pasioni rritet, por a mund të ketë jetë të gjatë. Xhelozi, intriga, sekrete nga e kaluara… A mundet dashuria e Venetias me Paolon të mbijetojë? Një Histori sekretesh, tragjedish dhe pasionesh të shfrenuara në Venedik.

Përshkrim

Një romancë e mahnitshme nga Hannah Fielding – Medalja e artë Gold IPPY Award 2014 për Romancën më të Mirë. (shiko trailerin e librit).
Një natë mistike në Venedik bastardët zënë pritën. Një i huaj misterioz shfaqet prej ‘askund’ për të shpëtuar jetën e Venetias dhe …për të rrëmbyer zemrën e saj. Pasioni rritet, por a mund të ketë jetë të gjatë. Xhelozi, intriga, sekrete nga e kaluara… A mundet dashuria e Venetias me Paolon të mbijetojë? Një Histori sekretesh, tragjedish dhe pasionesh të shfrenuara në Venedik.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.