NLP – ZBULO POTENCIALIN PËR SUKSES DHE LUMTURI

NLP – ZBULO POTENCIALIN PËR SUKSES DHE LUMTURI

4.90 

A dëshiron të përdorësh potencialin brenda vetes tënde për sukses dhe lumturi? NLP (Programimi Neuro Linguistik) është një “metodë magjike”.

Përshkrim

A dëshiron të përdorësh potencialin brenda vetes tënde për sukses dhe lumturi? NLP (Programimi Neuro Linguistik) është një “metodë magjike”. Ky libër brilant i Nil Gun u ribotua hiq më pak se 44 herë. Mos e le fatin tënd në duart e të tjerëve apo rastësisë – zgjedh ta ndërtosh jetën sipas dëshirës dhe aspiratave tua.