Psikologjia e lumturisë

Psikologjia e lumturisë

4.90 

Një libër unikal nga psikologu turk me famë ndërkombëtare dr. Nevzat Tarhan, në të cilin mund të gjeni këshilla me vlerë në ndërtimin e një jete të lumtur dhe përballjen me stresin.

Përshkrim

Një libër unikal nga psikologu turk me famë ndërkombëtare dr. Nevzat Tarhan, në të cilin mund të gjeni këshilla me vlerë në ndërtimin e një jete të lumtur dhe përballjen me stresin.