HANNAH FIELDING – TRASHEGIMIA

HANNAH FIELDING – TRASHEGIMIA

8.90 

KRYVEPRAT E MBRETËRESHËS SË ROMANCAVE Ju sjellim bestsellerët e Mbretëreshës së Romancave, Hannah Fielding – fitueses së katër medaljeve të arta dhe të argjendta në Independent Publisher Book Awards në kategorinë e romancave.

Përshkrim

KRYVEPRAT E MBRETËRESHËS SË ROMANCAVE Ju sjellim bestsellerët e Mbretëreshës së Romancave, Hannah Fielding – fitueses së katër medaljeve të arta dhe të argjendta në Independent Publisher Book Awards në kategorinë e romancave. “Jehona të dashurisë”, “Pasione të zjarrta”, “Keqkuptimi” dhe “Trashëgimia” janë kryeveprat që e ngritën Hannah Fielding në piedestalin e autorëve elitarë të letërsisë artistike, e të cilat në shqip i ka sjellë ekskluzivisht EFEKOS.Dashuri të ndaluara, intriga, ndërskamca, dhe pasione të zjarrta të shoqëruara me përshkrime monumentale të peizazheve më fantastike të Venecias, Toskanës, Katalonjës, Andaluzisë etj. janë shenjat dalluese të romancieres më të shpërblyer britanike.Të gjithë ju që porositni online do të liroheni nga kostoja e transportit, por edhe do të bëheni pjesë e lojës shpërblyese për të fituar kryeveprën e pestë të Hannah Fielding – “Dashuri nën maska” – të cilën do ta sjellim në treg gjatë korrikut.Faleminderit që na ndiqni.