Shfreno fantazinë

Shfreno fantazinë

4.90 

Në këtë Zgjidh-e-Merr storie, TI je ajo që merr vendimet për Fobsin, duke i dhënë drejtim historisë së saj.

Ndiq zemrën tënde deri në fund, ose kthehu prapa dhe zgjidh nga fillimi.

Përshkrim

Fobsi Rajt dhe shoqet e saj të ngushta, Anabela and Kimi, janë ftuar në ndejën më ‘cool’ të vitit! Por, kur Fobsi e kupton se ndeja është në të njëjtën natë me filmin për ngritjen e fondeve në Wild Club, ajo është krejt e pavendosur se çfarë duhet të bëjë.

Kështu që, Fobsi dhe shoqet e saj vendosin të ndihmojnë me ngritjen e fondeve. Por, shumë shpejt Anabela fillon të flirtojë me mikun e saj nga Wild Club, Liamin, dhe Fobsi ndjehet keq për këtë. Natyrisht, Liami është ‘hot’, por Fobsit i pëlqen vetëm si mik. Apo, mbase jo?

Zbuloje.Fobsi vendos që të mos braktisë shoqet e saj që duan të jenë në atë ndejë se s’bën. Përveç kësaj, Anabela dhe Kimi po ia përgatisnin asaj një takim me një djalosh të ëmbël nga Highgroove – Saian. Por, a do të jetë ndeja ashtu siç kishin shpresuar ato? Zbuloje vetë.

Në këtë zgjidh-e-merr storie, TI je ajo që merr vendimet për Fobsin, duke i dhënë drejtim historisë së saj. Ndiq zemrën tënde deri në fund, ose kthehu prapa dhe zgjidh nga fillimi.