Zahire & Turshi

Aksion!

Zahire & Turshi

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen e turshive dhe zahireve të dimrit. Reçele, marmelata, shurupe, kompote, ajvar, speca me gjizë, pinxhur, dhe shumë e shumë receta për turshinë për të cilat mysafirët do të kenë zili.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen e turshive dhe zahireve të dimrit. Reçele, marmelata, shurupe, kompote, ajvar, speca me gjizë, pinxhur, dhe shumë e shumë receta për turshinë për të cilat mysafirët do të kenë zili.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.