Mish qengji

Aksion!

Mish qengji

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim 63 receta krejtësisht unikale në këtë përmbledhje të gatimeve të me mish qengji në mënyrat nga më të ndryshmet. Nga receta hungareze dhe vjenezë e deri te specialitetet e përgatitura në mënyrën tonë tradicionale.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim 63 receta krejtësisht unikale në këtë përmbledhje të gatimeve të me mish qengji në mënyrat nga më të ndryshmet. Nga receta hungareze dhe vjenezë e deri te specialitetet e përgatitura në mënyrën tonë tradicionale.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.