Pa yndyrë

Aksion!

Pa yndyrë

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje krejtësisht të veçantë të gatimit të ëmbëlsirave  pa yndyrë. Në këta 64 receta do ta dëshmoni veten si një nikoqire jashtëzakonshme për organizimin e ndejave të mëngjesit, pasditeve dhe mbrëmjeve të çajit.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje krejtësisht të veçantë të gatimit të ëmbëlsirave  pa yndyrë. Në këta 64 receta do ta dëshmoni veten si një nikoqire jashtëzakonshme për organizimin e ndejave të mëngjesit, pasditeve dhe mbrëmjeve të çajit.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.