Torte të kripura

Aksion!

Torte të kripura

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen e tortave dhe roleve të kripura – me mish, me vafer, me patate, me peshk ton, me spinaq, me ajvar, me brokoli, me lakër turshi – në forma nga më të ndryshmet.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen e tortave dhe roleve të kripura – me mish, me vafer, me patate, me peshk ton, me spinaq, me ajvar, me brokoli, me lakër turshi – në forma nga më të ndryshmet.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.