Specialitete vendase

Aksion!

Specialitete vendase

0.95 

Mbi 60 receta të specialiteteve tona tradicionale dhe atyre ballkanase. Nga bifteku “Skëderbeu”, skarë leskoviku, qebapët, kavërmaja e piftija e deri te sarmat, çorbat, pitet dhe gatimet të veçanta. Receta unikale që nuk mund t’i gjeni diku tjetër.

Kategoria:

Përshkrim

Mbi 60 receta të specialiteteve tona tradicionale dhe atyre ballkanase. Nga bifteku “Skëderbeu”, skarë leskoviku, qebapët, kavërmaja e piftija e deri te sarmat, çorbat, pitet dhe gatimet të veçanta. Receta unikale që nuk mund t’i gjeni diku tjetër.