Brumi i thartë

Aksion!

Brumi i thartë

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen e bukëve, simiteve, pogaçeve, piroshkave, petullave, kifleve, shtudleve, piteve, gjevrekëve, gurabijeve, …

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen e bukëve, simiteve, pogaçeve, piroshkave, petullave, kifleve, shtudleve, piteve, gjevrekëve, gurabijeve, …

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.