Ëmbëlsira me fruta

Aksion!

Ëmbëlsira me fruta

0.95 

Në bashkëpunim me Toper, në  63 faqet e kësaj përmbledhje ju sjellim receta unikale të ëmbëlsirave me fruta. Nga tortat më të ndryshme deri te Kuglofi dhe rolatat me freski të admirueshme.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper, në  63 faqet e kësaj përmbledhje ju sjellim receta unikale të ëmbëlsirave me fruta. Nga tortat më të ndryshme deri te Kuglofi dhe rolatat me freski të admirueshme.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.