Sallatat

Aksion!

Sallatat

0.95 

60 receta nga kuzhinat elitare botërore për sallata nga më të ndryshmet.

Nga sallata Waldorf e deri te sallata me fruta të detit – të gjitha në këtë përmbledhje te veçantë.

Përshkrime, dizajn dhe ilustrime fantastike.

Kategoria:

Përshkrim

60 receta nga kuzhinat elitare botërore për sallata nga më të ndryshmet.

Nga sallata Waldorf e deri te sallata me fruta të detit – të gjitha në këtë përmbledhje te veçantë.

Përshkrime, dizajn dhe ilustrime fantastike.