Brumërat

Aksion!

Brumërat

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje krejtësisht unikale të gatimeve të me brumëra. Receta të shijshme dhe të lehta të përgatitjes së makaronave, shpagetave, taranave, taljatelave, kanelonive, tortelinive në mënyra krejt të veçanta.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje krejtësisht unikale të gatimeve të me brumëra. Receta të shijshme dhe të lehta të përgatitjes së makaronave, shpagetave, taranave, taljatelave, kanelonive, tortelinive në mënyra krejt të veçanta.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.