Torta me forma

Aksion!

Torta me forma

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje fantastike të tortave në format nga më të ndryshme për evente nga më të ndryshmet – torta në formë të kitarës, torta nusërie, në formë të kështjellës, fushës së futbollit, fizarmonikës, arushit, ekskavatorit, fustanit….

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje fantastike të tortave në format nga më të ndryshme për evente nga më të ndryshmet – torta në formë të kitarës, torta nusërie, në formë të kështjellës, fushës së futbollit, fizarmonikës, arushit, ekskavatorit, fustanit….

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.