Ëmbëlsira kremoze

Aksion!

Ëmbëlsira kremoze

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim 63 receta krejtësisht unikale në këtë përmbledhje të gatimit të ëmbëlsirave kremoze.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim 63 receta krejtësisht unikale në këtë përmbledhje të gatimit të ëmbëlsirave kremoze.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.