Gatime të shpejta

Aksion!

Gatime të shpejta

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim 63 receta krejtësisht unikale në këtë përmbledhje të gatimeve të shpejta. Një ndihmës besnik në kuzhinë kur jeni keq me kohën dhe doni të jepni më të mirën.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim 63 receta krejtësisht unikale në këtë përmbledhje të gatimeve të shpejta. Një ndihmës besnik në kuzhinë kur jeni keq me kohën dhe doni të jepni më të mirën.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.