Petat me shtresa

Aksion!

Petat me shtresa

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për gatimin 63 recetave me peta të shtresuara. BONUSI i jashtëzakonshëm janë recetat për gatimin dhe përgatitjen e gatesave me forma të ndryshme: shporta me vishnje, kosherja, kurora, qerrja e drurit, etj.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për gatimin 63 recetave me peta të shtresuara. BONUSI i jashtëzakonshëm janë recetat për gatimin dhe përgatitjen e gatesave me forma të ndryshme: shporta me vishnje, kosherja, kurora, qerrja e drurit, etj.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.