Super Krepa

Aksion!

Super Krepa

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për krepave në mënyrat nga më të ndryshmet: zvicerane, parisiene, xhenoveze, Krakowiane, polake… dhe me shijë nga më të ndryshmet – të ëmbla dhe të njelmëta.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për krepave në mënyrat nga më të ndryshmet: zvicerane, parisiene, xhenoveze, Krakowiane, polake… dhe me shijë nga më të ndryshmet – të ëmbla dhe të njelmëta.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.