Supa & Çorba

Aksion!

Supa & Çorba

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për gatimin e supave dhe çorbave më të shijshme tradicionale, si me mish ashtu edhe me perime.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për gatimin e supave dhe çorbave më të shijshme tradicionale, si me mish ashtu edhe me perime.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.