Antipasta

Aksion!

Antipasta

0.95 

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen antipastave për të cilat mysafirët do t’jua kenë zili. Kombinime të jashtëzakonshme të mishrave me perimet dhe antipasta të shijshme me kosto të vogël.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.

Kategoria:

Përshkrim

Në bashkëpunim me Toper ju sjellim një përmbledhje recetash për përgatitjen antipastave për të cilat mysafirët do t’jua kenë zili. Kombinime të jashtëzakonshme të mishrave me perimet dhe antipasta të shijshme me kosto të vogël.

Dizajn fantastik dhe ilustrime origjinale të secilës recetë.