ENI & ERA – EFEKOS

ENI & ERA – EFEKOS

10.00 

Porosit kompletin për fëmijë me karakter të pastër edukativ “Eni & Era” dhe fito ciklin Mëso më shumë “Unë po rritem”.Të gjitha bashkë tani për vetëm 10.00 EURO dhe transport falas deri në shtëpinë tënde.

Përshkrim

Porosit kompletin për fëmijë me karakter të pastër edukativ “Eni & Era” dhe fito ciklin Mëso më shumë “Unë po rritem”.Të gjitha bashkë tani për vetëm 10.00 EURO dhe transport falas deri në shtëpinë tënde.
Kompleti me kuti “Eni & Era” përbëhet nga 10 libra me histori të personazheve shumë interesantë dhe të dashur për fëmijë, me ç’rast kultivohet ndjesia e dashurisë për familjen, vëllezërit dhe motrat, miqtë, mësuesin, fqinjët, etj. Mbi 550 faqe (13 x 20 cm) rrëfime të shoqëruara me ngjarje interesante, dizajn tërheqës dhe ilustrime fantastike.
BLEJ SIGURT. POROSIT ONLINE.