LIBËR PËR DJEMTË NË ADOLESHENCË

LIBËR PËR DJEMTË NË ADOLESHENCË

5.00 

Botim që sjellë shkencën e pubertetit ne gjuhen e adoleshentit. Libri më i kompletuar për djemtë në adoleshencë: me ilustrimet, pa asnjë dyshim, më të bukura ndonjëherë.

Kategoria:

Përshkrim

Botim që sjellë shkencën e pubertetit ne gjuhen e adoleshentit. Libri më i kompletuar për djemtë në adoleshencë: me ilustrimet, pa asnjë dyshim, më të bukura ndonjëherë.
Ky libër i dedikohet djemve të moshës nga 9 deri në 19 vjet. Djemtë nga ky libër do të mësojnë se çfarë ndodh me ta gjatë fazës së pubertetit. Aty do të gjejnë përgjigje në shumë pyetje, të cilat nuk kanë kujt t’ia bëjnë apo u vjen siklet t’i bëjnë. Do të mësojnë se si të mbajnë higjienën, si të ushqehen shëndetshëm, cili sport u përshtatet më shumë, si të organizojnë kohën e tyre të lirë, si të sillen në shoqëri me femrat ashtu që të ndjehen mirë, etj. Ky libër u ndihmon që të rriten më lehtë dhe të fitojnë vetëbesim.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.