DINOZAURET E KREDES – TOPER

DINOZAURET E KREDES – TOPER

7.00 

Ju sjellim dy tituj të mrekullueshëm
12 Përrallat Klasike dhe Dinozaurët e Kredës.
me një çmim prej 15.50 euro me një super bonus ku do të merni gratis një Fjalor me ilustrime për fillestarët në mësimin e gjuhës angleze, shprehje dhe situata,shqiptim i fjalëve, por edhe fotografi dhe figura që i ilustrojnë ato 400 faqe.

Përshkrim

Ju sjellim dy tituj të mrekullueshëm
12 Përrallat Klasike dhe Dinozaurët e Kredës.
me një çmim prej 15.50 euro me një super bonus ku do të merni gratis një Fjalor me ilustrime për fillestarët në mësimin e gjuhës angleze, shprehje dhe situata,shqiptim i fjalëve, por edhe fotografi dhe figura që i ilustrojnë ato 400 faqe,
Dimesionet: 13×19cm.
Oferta vlen deri më datën 13.09.2020.
12 PËRALLAT KLASIKE 8.50 EURO.
Një përmbledhje e klasikëve të përrallave për fëmijë me tregime mbresëlënëse. Bambi, Kësulëkuqja, Rosaku i shëmtuar, Hirushja, Bukuroshja dhe bisha, Pinoku, Maçoku me çizme, Borëbardha, Hanseli dhe Greteli, Gjurmët, dhe Ushtari prej plumbi. Ky botim i NET Kids sjell përrallat më të dashura për fëmijët.
200 faqe me ilustrime të mrekullueshme
Dimesionet :18×22cm
DINOZAURËT E KREDËS 7.00 EURO
Një përmbledhje e jashtëzakonshme për ata – Dinozaurët e Kredës -sundimtarët e padiskutueshëm të planetit Tokë 150 milion vjet më parë…
Ilustrime përrallore, informacionet më të reja dhe të detajuara mbi këto specie, e shumë e shumë më tepër.
Dimesionet :31×23cm, 63 faqe.