Ditar për Vajzat në Adoleshencë

Ditar për Vajzat në Adoleshencë

3.50 

“Ditar për Vajzat në Adoleshencë” i dedikohet të gjitha tinejxhereve që duan ta organizojnë kohën e tyre në mënyrë efikase. Ky libër praktik – një kombinim i doracakut dhe planerit – është një ndihmesë e madhe në hapat e tyre të parë drejt suksesit. Përmes këtij ditari ato do ta kenë më të lehtë që të ndajnë kohën për mësime, për stërvitje, për daljet me shoqëri, apo për një shëtitje me miq e mikesha. Po ashtu, përmes këtij ditari, jo vetëm se do t’ia dalin mbanë me obligimet e shkollës, por do t’u shërbejë si një libër i shkëlqyeshëm kujtimesh.

Përshkrim

“Ditar për Vajzat në Adoleshencë” i dedikohet të gjitha tinejxhereve që duan ta organizojnë kohën e tyre në mënyrë efikase. Ky libër praktik – një kombinim i doracakut dhe planerit – është një ndihmesë e madhe në hapat e tyre të parë drejt suksesit. Përmes këtij ditari ato do ta kenë më të lehtë që të ndajnë kohën për mësime, për stërvitje, për daljet me shoqëri, apo për një shëtitje me miq e mikesha. Po ashtu, përmes këtij ditari, jo vetëm se do t’ia dalin mbanë me obligimet e shkollës, por do t’u shërbejë si një libër i shkëlqyeshëm kujtimesh.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.