Në pyllin e errët

Në pyllin e errët

5.90 

Një triler krimi nga autorja e famshme e romaneve mister, Ruth Ware. Stil dhe teknikë për t’u admiruar në ndërtimin e historive të misterit në ndërthurje me shumë stil të krimit kompleks. Lexoni historinë e një vrasje të (pa) paramenduar në ndejën e beqarisë së Kler Kevëndish.

Përshkrim

Një triler krimi nga autorja e famshme e romaneve mister, Ruth Ware. Stil dhe teknikë për t’u admiruar në ndërtimin e historive të misterit në ndërthurje me shumë stil të krimit kompleks. Lexoni historinë e një vrasje të (pa) paramenduar në ndejën e beqarisë së Kler Kevëndish.