TË PIKTUROSH TË ARDHMEN

TË PIKTUROSH TË ARDHMEN

3.90 

Histori dashurie dhe shprese e dy të panjohurve që shpëtuan njëri tjetrin në një situatë që dukej si mundësia e tyre e fundit.

Jeta e Xhonatan Lenglit mori një kthesë rrënuese kur humbi shikimin si pasojë e një sëmundje të rrallë. Dikur një piktor i suksesshëm, Xhonatani tani jeton në errësirë të plotë i mbushur me zemërim dhe rrallë del nga apartamenti. Kur takon fqinjën e tij 11-vjeçare, Lupen, një vajzë shumë të zhvilluar për moshën e saj, ata dy lidhin një miqësi të pazakontë. Prania e entu­ziazmit të saj shpartallon paragjykimet e Xhonatanit dhe zbulon mirësinë e burrit të goditur nga tragjedia. Lupe e çon atë drejt një perspektive të freskët duke ia dëshmuar fuqinë e mirësisë, dhembshurisë dhe dashurisë.

“Të pikturosh të ardhmen” është një novelë që eksploron fuqinë e mendimit pozitiv në shërimin e plagëve të jetës dhe krijimin e një jete të lumtur.

Përshkrim

Histori dashurie dhe shprese e dy të panjohurve që shpëtuan njëri tjetrin në një situatë që dukej si mundësia e tyre e fundit.

Jeta e Xhonatan Lenglit mori një kthesë rrënuese kur humbi shikimin si pasojë e një sëmundje të rrallë. Dikur një piktor i suksesshëm, Xhonatani tani jeton në errësirë të plotë i mbushur me zemërim dhe rrallë del nga apartamenti. Kur takon fqinjën e tij 11-vjeçare, Lupen, një vajzë shumë të zhvilluar për moshën e saj, ata dy lidhin një miqësi të pazakontë. Prania e entu­ziazmit të saj shpartallon paragjykimet e Xhonatanit dhe zbulon mirësinë e burrit të goditur nga tragjedia. Lupe e çon atë drejt një perspektive të freskët duke ia dëshmuar fuqinë e mirësisë, dhembshurisë dhe dashurisë.

“Të pikturosh të ardhmen” është një novelë që eksploron fuqinë e mendimit pozitiv në shërimin e plagëve të jetës dhe krijimin e një jete të lumtur.