HANNAH FIELDING – DASHURI NËN MASKA

HANNAH FIELDING – DASHURI NËN MASKA

8.90 

Ju sjellim kryeveprën e Hannah Fielding nga trilogjia e Netëve Andaluziane “Dashuri nën maska” (Masquerade) – romancës së shpërblyer me Medalje së Argjendtë nga Independent Publisher Book Awards.

Përshkrim

Ju sjellim kryeveprën e Hannah Fielding nga trilogjia e Netëve Andaluziane “Dashuri nën maska” (Masquerade) – romancës së shpërblyer me Medalje së Argjendtë nga Independent Publisher Book Awards. Një shkrimtare e re mbërthehet në një aferë të anatemuar dashurie me një cigan, e cila e shpie në botën e sekreteve, mashtrimeve dhe dëshirave të errëta. “Dashuri nën maska” është një histori e dashurisë së ndaluar, të vërtetës dhe besimit – një histori dashurie e mbushur me plot mistere, dëshira dhe pasione të zjarrta nën diellin përvëlues të Spanjës.
Ky është një rrëfim që Mbretëresha e Romancave, Hannah Fielding, e sjellë në një stil monumental.