LIBRA ME FORMA – KAFSHËT E SHTEPISË

LIBRA ME FORMA – KAFSHËT E SHTEPISË

8.00 

Ju sjellim një edicion të veçantë të librave me forma kafshësh, përmes të cilave fëmija yt do të njihet me kafshët më të dashura të shtëpisë si: macja, qeni, lepuri dhe rosa, por edhe me lojërat, argëtimet dhe çapkënllëqet e tyre të ditëpërditshme.

Përshkrim

Ju sjellim një edicion të veçantë të librave me forma kafshësh, përmes të cilave fëmija yt do të njihet me kafshët më të dashura të shtëpisë si: macja, qeni, lepuri dhe rosa, por edhe me lojërat, argëtimet dhe çapkënllëqet e tyre të ditëpërditshme. Ilustrime të bukura dhe tregime interesante.
Blej sigurt.Porosit online.
Dimensionet: 17cm×15cm,8 faqe.